.

Authentiek Subsidie Advies en Advisering Fondsenwerving

Fondsen en subsidies werven, je houdt ervan of niet. Ik vind het leuk, erg leuk zelfs. Luisteren naar bevlogen mensen en hun project, filteren, doorvragen. En dit dan vertalen in een projectplan dat voldoet aan de eisen van passende fondsen of subsidiecriteria. Het is een puzzel, maar wel een hele mooie! Door mijn jarenlange ervaring ken ik de meeste valkuilen en heb ik veel praktische tips!

Subsidie Advies

Het adviseren bij een subsidie traject kost gemiddeld 30 uur per project met als resultaat: een passend projectplan en begroting.  Dit traject start met een werksessie van 3 uur. We kijken dan samen naar het plan, de doelstellingen en de criteria van de subsidie. We leggen de basis voor het projectplan/ plan van aanpak en de begroting. Na deze sessie verdelen we de taken en zo komen we samen tot het vereiste plan. Tijdens dit proces ondersteun ik praktisch en hou ik de tijd scherp in de gaten.

Kosten voor een traject zijn ongeveer tussen de €1000,00 en €3000,00. 

Fondsenwerving.

Advies Fondsenwerving voor kleinere projecten is altijd aan de hand van werksessies. Tijdens deze bijeenkomsten van ongeveer 3 uur help ik je praktisch op weg. Natuurlijk krijg je de benodigde formats voor een projectplan en begroting en een shortlist met fondsen en kun je me na afloop nog bellen met vragen .In de meeste gevallen kun je met ongeveer 2 tot 3 werksessies een fondsaanvraag indienen. 


Kosten per werksessie zijn: €595,00 ex BTW.

 Reiskosten €0,19 per gereden kilometer. Bedragen zijn exclusief 21% BTW en eventuele verblijfskosten. Intake gesprek is altijd gratis. Facturatie zal plaatsvinden onder noemer “ advies projectontwikkeling” 

 Natuurlijk krijg ik vaak de vraag of ik werk op basis van no-cure-no-pay. Dit is in sommige situaties bespreekbaar. Neem daarover vrijblijvend contact met mij op!